Szereted a vicces fantasy könyveket, de már unod a hagyományos vámpírtörténeteket, és valami újat olvasnál? Akkor csatlakozz hozzám egy világban, ahol úgy láthatod a vámpírokat, ahogy eddig sehol!

Mindig imádtam a szexi vámpírokat és a véres sztorikat, de voltak dolgok, amikkel egyszerűen nem tudtam egyetérteni. Persze, persze, tudom, vámpírok nem léteznek, szóval bárhogy lehet őket ábrázolni, de mégis, néhány dolognak nem láttam értelmét.
Normális esetben egy vámpír megharap egy embert, szárazra szívja, megitatja a saját vérével, az ember meghal, majd feltámad, és voilá, máris vámpír lett, ugye? Ez nekem mindig túl furcsa volt.

Szóval hogy képzelem el én?

A könyvben az átváltozás hosszú procedúrájának a lényege, hogy a démon legyőzze a személy emberi oldalát. A vámpírnak többször meg kell marnia a kiválasztott embert, és ezáltal minden harapás után az illető egyre fertőzöttebbé válik, és lassan átváltozik vérszívóvá. Ennek különböző szintjei vannak, de nem spoilerezek!
A regény elején Phaedra Colt átlagos, normális életet él: egyetem, barátok, bulik, még pasija is van, akit senki sem kedvel. Aztán egy végzetes éjszakán találkozik egy rejtélyes idegennel, akihez őrülten vonzódni kezd. Amikor kiderül, hogy a férfi vámpír, még mindig nem késő innen visszafordulni, elfelejteni azt, ami történt, a férfit, és hogy vámpírok egyáltalán léteznek! Vagy mégis?
Phaedra nem akar vérszipollyá változni, ezért úgy dönt, hogy csatlakozik a Brightmore-i éjvadászokhoz, felveszi a kesztyűt, és harcolni fog!
De vajon elég erős, vagy a már benne lévő démon, és a szerelme a vámpír iránt fog nyerni a végén?

Mind a(z) 3 találat megjelenítve