• sarahrobbie@phaedracolt.com

BIO

Üdv! Az írói nevem Sarah Robbie, de a szürke hétköznapokon leginkább a Petrára hallgatok. Egy macskaimádó, balkezes író vagyok a hírhedt Borsodból, aki bármikor egy korsó sört választ egy pohár bor helyett.
Tíz éves korom óta írok, és bár azóta nagyon sok minden változott, egy dolog örök: az irományaim középpontjában a szörnyek állnak.

Gyerekkorom óta vonzanak a természetfeletti lények. Eleinte szellemekről szóltak a történeteim, a vámpírok csak később váltak központi figurákká, valószínűleg a Buffy, a vámpírvadásznak és az Odaátnak köszönhetően. Bár már mind a két sorozat befejeződött, még mindig újra és újra nézem őket. Függő vagyok, tudom, és nem sajnálom! 😀
Érdekes módon, ha olvasásra kerül a sor, nem horror regények szerepelnek a menün: jobban szeretem a krimiket. Két abszolút kedvencem van, Lőrincz L. László és Jo Nesbo.

Phaedra Colt – Repugno 2009-ben született, és bár szerettem volna publikálni, mindig a tökéletes pillanatra vártam, ami persze sosem jött el. Az egyetlen jó dolog, ami a 2020-as pandémia során történt velem, hogy ráébresztett, az élet rövid, kiszámíthatatlan, és várni a csodára a bátortalanok kiváltsága.
A Phaedra Colt könyvsorozatot 6 kötetesre tervezem. Nagyon hozzám nőttek a karakterek, tele vagyok ötletekkel, új szereplők körvonalazódnak a fejemben, és szeretném mélyebben elmagyarázni, hogyan is képzelem én a vámpírokat és más teremtményeket.
Szóval kösd be magad, ez őrület lesz!

Amikor nem írok, grafikusként dolgozok. Imádom, ez egy másik kreatív módja annak, hogy kifejezzem önmagam. A Repugno borítóját is én terveztem, ide kattintva olvashatsz róla bővebben!

X